SecurityWorldMarket

05-09-2023

Exertis Security satser på Danmark med kendt brancheprofil

Michael Kragh, Sales Manager, Exertis Security Denmark.

Som en del af sin nordiske ekspansion har Exertis Security rekrutteret Michael Kragh til rollen som salgschef for Danmark.

Michael Kragh har arbejdet i sikkerhedsbranchen siden 1998 og er et kendt ansigt for mange. Han kommer senest fra Motorola-virksomheden Avigilon, hvor han i mere end otte år nåede at være salgschef for både Danmark og Norden. Før det var Michael salgsdirektør for IQinvision i Emea fra 2012 til 2014.

Exertis er allerede veletableret som distributør inden for IT, ProAV og Entertainment i Danmark, men med udvidelsen af Security-divisionen tager Exertis endnu et skridt på sin vækstrejse.

- At vi nu etablerer os i Danmark indenfor Security er et stort skridt og en vigtig del af den udviklingsplan, som Exertis Security har sat op, siger Mikael Borbely, der er salgschef for Exertis Security i Norden.

Nikael Borbely understreger vigtigheden af, at det netop er Michael Kragh, der med sin lange brancheerfaring skal drive forretningen i Danmark.

- Michael Kragh er en engageret og handlekraftig person, og det skaber et rigtig godt fundament at bygge videre på. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Michael, siger han.

Carsten Ibsen, Exertis landechef for Danmark, er enig:

- Som Sales Manager, Security, vil Michael udvide vores eksisterende drift med forhandlere indenfor Security. Derudover vil hans store brancheerfaring komme vores øvrige kolleger til gode, siger han.



Leverandører
Tilbage til toppen