SecurityWorldMarket

24-04-2024

StepLock Denmark har set dagens lys

Claus Nørgaard Madsen står i spidsen for StepLock Denmark.

Efter at have opnået en markant position i Sverige og Norge fortsætter den svenske virksomhed StepLock / Stendals El sin ekspansive rejse i Danmark, hvor StepLock Denmark A/S nu er etableret i Struer. Forretningen omfatter salg, lager, distribution og support til hele StepLocks sortiment af låse, beslag og adgangssystemer.

Ligesom i Sverige og Norge vil StepLock Denmark levere produkter af høj kvalitet og et meget højt serviceniveau, hedder det i en meddelelse fra virksomheden.

StepLock Denmark ledes af den nyligt udnævnte administrerende direktør Claus Madsen, som har stor erfaring og bred viden indenfor branchen. Han vil sammensætte et team af medarbejdere, der sammen skal sikre, at danske kunder får al den støtte og vejledning, de har brug for.

- Jeg har længe set et stort behov for de pålidelige og højkvalitets sikkerhedsløsninger, StepLock tilbyder. Nu ser jeg frem til at introducere vores største brand Step på det danske marked, siger Claus Madsen.

StepLock Denmark vil tilbyde hele sortimentet af elektriske og mekaniske låse med tilhørende nødudstyr, samt det cloud-baserede adgangssystem StepLock Access.

- Vi er meget glade for nu at kunne styrke vores lokale tilstedeværelse i Danmark og dermed øge trygheden og sikkerheden også for danske kunder og virksomheder, siger Fredrik Stendal, adm. direktør i StepLock.

- Dette initiativ markerer en milepæl i vores fortsatte vækststrategi og bekræfter vores markedsledende position inden for elektriske låse- og adgangssystemer i Skandinavien, siger han.



Leverandører
Tilbage til toppen