SecurityWorldMarket

21-11-2023

Antin Infrastructure Partners køber Consilium Safety Group

Den Stockholm-baserede virksomhed Nordic Capital har underskrevet en aftale om at sælge Consilium Safety Group, en førende svensk aktør inden for SafetyTech, til et helejet datterselskab af Antin Infrastructure Partners Flagship Fund V. Sidstnævnte har base i Paris.

I løbet af ejerperioden har Consilium Safety Group udviklet sig til en innovativ leder på globale nichemarkeder inden for sikkerhedsteknologi. Virksomhedens ekspertise ligger inden for intelligent brand-, gas- og flammedetektion til marine-, energi-, transport- og byggesektoren.

Kritisk infrastruktur

Ved Nordic Capitals opkøb i 2020 blev Consilium Safety Group en uafhængig virksomhed med kundesikkerhed som topprioritet. Siden da er virksomheden vokset stærkt og har udviklet sig til en førende leverandør af kritiske infrastrukturløsninger med en førsteklasses standard for global servicedækning på krævende og stærkt regulerede nichemarkeder.

Omsætning 2,5 mia. SEK

Consilium Safety Group har i løbet af tre år professionaliseret sin organisation og har øget sin omsætning fra 1,4 milliarder SEK til 2,5 milliarder SEK, og overskuddet er næsten tredoblet.



Leverandører
Tilbage til toppen