Sectech DENMARK
1-2 December, 2021
Copenhagen
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse


Nyheter

2019-10-07

Messiah ska frälsa bankettgästerna på Sectech

Den 19-20 november arrangeras den tionde svenska upplagan av Sectech på Stockholmsmässan. Traditionsenligt avslutas första mässdagen med Säkerhetsbanketten.

Messiah Hallberg – utsedd till årets bästa manliga komiker – står för underhållningen.


Messiah Hallberg, – utsedd till årets bästa manliga komiker – står för underhållningen på Säkerhetsbanketten.

Vill man mingla med säkerhetsbrnaschens aktörer  så bör man boka in sig på Säkerhetsbanketten den 19 november som äger rum i Victoriahallen på Stockholmsmässan i samband med att första Sectech-dagen avslutats. Förutom svenska säkerhetsproffs kommer internationella gäster också vara på plats, inte minst tack vare utdelningen av säkerhetsindustrins mest prestigefulla produktpris – Detektor International Awards.

Lägg därtill utdelningen av utmärkelsen ”Årets Trygghetsambassadör” också sker under banketten.

Förutom god mat i form av en trerättersmiddag och utdelningen av priserna kommer bankettgästerna underhållas av en komiker i svensk världsklass, nämligen Messiah Hallberg, som 2018 utsågs till Sveriges bästa manliga komiker.

Messiah Hallberg startade sin karriär 2009 och har sedan dess medverkat i tv-program som "Parlamentet", "Roast på Berns" och "RAW Comedy Club". Som skådespelare har han Vi har också sett honom i serien som ”Finaste familjen” på TV4 och därutöver har han haft sina egna serier ”Messiah – Frälsaren” och "Messiah - för Sverige i tiden" på SVT.

Förra året åkte han ut på en bejublad soloturné "Den missförstådde profeten". Showen filmades och streamas nu på C More samt finns både som ljudbok och på Spotify.

Just nu är Messiah aktuell som programledare i "Vakna med NRJ".

– Vi är väldigt glada över att Messiah har tackat ja till att komma på Säkerhetsbanketten. Med såväl Detektor International Awards och årets Trygghetsambassadör att presentera och Messiah som underhållare tror jag att vi kommer få en minnesvärd kväll den 19 november, säger Deniz Baykal, försäljningschef på AR Media och projektledare för Sectech.

Fotnot: För mer info om och anmälan till Säkerhetsbanketten logga in på https://www.securityworldmarket.com/sectech/se/banquet.asp?pgid=2

Skriv ut Skriv ut  

Utställarinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: