Sectech DENMARK
1-2 December, 2020
Copenhagen
Sectech NORWAY
10-11 March, 2021
Norges Varemesse


Sök efter nyheter här:


Sectech nyheter

2019-08-07

Sectech-utställningen redan fullbokad

Sectech 2017 lockade 2.349 besökare och 100 utställare till Stockholmsmässan – nytt rekord. I år äger Sectech rum den 19 – 20 november och 101 utställare är redan bokade, men arrangörerna väljer att inte framhålla de kvantitativa värdena.

– Att locka rätt besökare, från såväl slutkundsled som leverantörsled och stimulera till kvalitativa möten som kan leda till affärer, det är vårt primära mål med Sectech, säger Lennart Alexandrie, publisher på AR Media International som tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar Sectech.

Med 2.349 besökare satte Sectech nytt publikrekord sist arrangemanget ägde rum i Sverige (2017).

Fokus på tekniska system och lösningar för fysisk säkerhet samt en utställning med ett kompakt format och tekniknischade seminarier – är de bärande pelarna för Sectechs koncept.

– Lägg därtill en massiv marknadsföring mot de målgrupper som tillsammans med utställarna gör Sectech till ett unikt forum.

Fokus på besökarmarknadsföring
Bland utställarna är förväntningarna på Sectech är höga nu när evenemanget arrangeras för tionde gången i Stockholm och för 28:e gången i Skandinavien sedan starten 2001.

– Hela utställningsytan är fullbokad och vi kan nu helt fokusera på konferensens programinnehåll samt marknadsföringsaktiviteter för att locka rätt besökare till eventet, säger Deniz Baykal, försäljningsansvarig på AR Media International och projektledare för Sectech.

Även Deniz Baykal värjer sig mot att utöka mässytan och gör Sectech till ett större evenemang.

– Kvalitet på utställare och besökare går framför kvantitet. Vi kan utöka mässan med ytterligare montrar, men vårt fokus är innehåll och att antal utställare och besökare ska harmoniera så att evenemangets kompakta atmosfär kan bibehållas, menar hon.

Uppskattat koncept
Kommentarerna från utställarna och besökarna efter 2017 års arrangemang i Sverige understryker att Sectechmässans teknikfokus och kompakta format också är dess framgångsfaktorer.

– Mycket, folk, mycket teknik och riktigt bra möten, kommenterade Mikael Svensson, partneransvarig på Securitas.

Kettil Stenberg, VD för Stanely Security, gjorde en liknande reflektion. Han talade uppskattande om Sectechs fokus på tekniska säkerhetslösningar och Sectech-mässans kompakta format.

– Det är en fantastisk mässa. Många säkerhetsmässor visar mycket som säkert är bra och viktigt, men som vi tycker är mindre relevant. Men här finns exempelvis inga säkerhetsskor, sade han.

– En annan bra sak är att alla montrar är små. Ofta är det ju annars så att man kapprustar om vem som har störst monter och det tillför inte så mycket mervärde. Här är det trevligt med många och små montrar.

Kristina Axén Olin, ordförande för tankesmedjan Säkerhet för Näringsliv och Samhälle, var också väldigt positiv.

– Det har varit fantastiskt bra. Mycket folk och stort intresse. Det märks att branschen har ett uppsving, summerade hon.

Skriv ut Skriv ut      | Tipsa Tipsa      |

Utställarinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019Mediapartner
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2018 AR Media International AB Ett arrangemang av: