Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen


Nyheter

2023-02-20

Hammerglass kommer til Sectech

Hammerglass, som er kjent for sine høykvalitative sikkerhetsvinduer i ulike verneklasser, har i mange år levert systemer til høyrisikoeiendommer innen politi og psykiatri, men også sikret skoler, butikker og andre bedriftsbygg.


– Interessen for våre løsninger har økt betydelig de siste årene og dette merkes ikke minst i forbindelse med samfunnsutviklingen, sier Jonas Reuterberg, forretningsområdeleder for Hammerglass Eiendom. Kom innom standen vår på messen så gir vi gode råd om sikkerhetsanalyse og materialytelse og selvfølgelig kan du prøve å knuse vinduene våre noe som vanligvis er et høydepunkt for mange messebesøkende.

Hammerglass sine løsninger oppfyller kravene til vandalsikring, innbruddssikring og personvern.

– Å velge sertifiserte og testede produkter bør lønne seg og nå har vi også en godkjent miljøvaredeklarasjon (EPD) for materialet Hammerglass, noe som føles veldig positivt. Dette gjør det enklere for våre kunder å planlegge sine prosjekter basert på klimaavtrykket, sier Jonas.

Hvilke produkter vil du fremheve på Sectech?

– Vi kommer til å vise våre smarte og populære ADD-On-tilskudd med den nye ADD-On Premium S – et mer holdbart og mer usynlig vindustillegg er vanskelig å finne på vindusmarkedet i dag. Innfestingen er helt skjult og kunden kan få ønsket farge basert på fasadebildet. Ytelsen til våre ADD-Ons er like høy som til en sikkerhetsgitter med beskyttelsesklasse 3... Vi vil selvfølgelig også vise eksempler på våre kjente sikkerhetsvinduer som enhver innbruddstyv hater, og det vil komme en eller to overraskelser. Vi gleder oss rett og slett til å spre enda mer kunnskap om Hammerglass på det norske markedet og det er alltid uvurderlig å møte personlig. Vi liker det når det er "opp til bevis" for våre løsninger, avslutter Jonas Runeberg.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Sectech Norge 2023


Detektor International Award 2022Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2023 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: