Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen


Nyheter

2023-02-08

Sectech sparker i gang sikkerhetsåret 2023

Når Sectech finner sted i Nova Spektrum i Lillestrøm 8.-9. mars håper arrangørene at fjorårets suksess skal gjentas ettersom interessen for å stille ut er minst like stort som forrige gang.

– Vi synes at vi har mange spennende seminarer og dessuten er de mange nye utstillere siden i fjor, så jeg er overbevist om at årets Sectech kommer til å bli minst like bra som i 2022, sier Deniz Baykal i AR Media International, som er prosjektleder for Sectech.

Alt handler om elektroniske løsninger for økt sikkerhet når Sectech arrangeres i Nova Spektrum i Lillestrøm 8.-9. mars, sier Deniz Baykal, prosjektleder for arrangementet

For de engasjerte fagbesøkerne venter et arrangement med sterkt fokus på innovasjon innen sikkerhetsløsninger under de to intensive messedagene.

IoT og AI preger utstillingen og seminarene
I Nova Spektrum i Lillestrøm kommer cirka 65 utstillere til å kunne svare på ulike spørsmål som kan handle om hvordan ulike sikkerhetstekniske løsninger kan øke sikkerheten eller å styrke effektiviteten og lønnsomheten for selskap innenfor ulike virksomheter og bransjer.

– Utviklingen innen IoT og AI kommer selvsagt til å påvirke både messen og seminarene og selvsagt kommer det aller siste innen alarm, kameraovervåking, adgangskontroll og integrerte sikkerhetsløsninger til å presenteres av de utstillende selskapene, sier Lennart Alexandrie, utgiver i AR Media International og programansvarlig for seminarene på Sectech.

"Beyond Security" – et nytt programpunkt
Lennart Alexandrie understreker at seminarprogrammet har likhetstrekk med programpunkter i 2022.

– Men det kommer også flere nye programpunkter, for eksempel «Beyond Security» som handler om hva bransjens aktører og teknologi kan tilby markedet i tillegg til sikkerhet, han sier. Blant andre tema som tas opp i seminarprogrammet er perimetersikkerhet og en paneldiskusjon om hvorvidt dagens leveranser av ID-håndteringsløsninger og adgangskontrollsystemer oppfyller de ulike kravene i IoT-fellesskapet, for eksempel EU-kravene (GDPR og NIS 2) i henhold til sikring av kundedata og sterk cybersikkerhet.

Cybersikkerhet og markedsinformasjon
Apropos cybersikkerhet er det et par programpunkter som også omhandler nettopp det. Dels vil markedsanalytiker James McHale holde en presentasjon om cybersikkerhetsmarkedet for kommersielle bygg, som en ny rapport om dette temaet fra Memoori er basert på. Dels vil programmet inneholde en paneldiskusjon med tittelen «Hvordan skal bransjens leveranser av fysiske sikkerhetssystemer cybersikres?»

– Jeg synes det er fantastisk at James McHale vil lage en aktuell presentasjon om det globale markedet for elektronisk sikkerhet, basert på rapporten «The Physical Security Business 2022 – 2027». Det at Sectech-besøkende inviteres til å dele informasjon om hvor mye den globale handelen med adgangskontrollsystemer, videoovervåkingsutstyr og innbruddsalarmer omsetter, veksttall og hvor konsolidert markedet er, føles ganske eksklusivt, sier Lennart Alexandrie.

Nye utstillere fra USA, Canada og Belgia
At det er et etterlengtet arrangement bekreftes som sagt av den store etterspørselen etter stands. I denne sammenheng er det spesielt interessant at flere internasjonale selskaper, som aldri før har stilt ut i Norge, er til stede, for eksempel Eagle Eye Networks fra USA, Senstar fra Canada og Secury360 fra Belgia.

– Det føles veldig bra at Sectech i Lillestrøm er så ettertraktet, spesielt ettersom det er første gang at Sectech organiseres på ett og samme sted med bare ett års mellomrom, kommenterer Deniz Baykal.

– Vanligvis er det to års mellomrom, men siden 2020-arrangementet måtte flyttes til 2022 på grunn av pandemien, har det blitt slik.

Riktige besøkere er aller viktigst
Sectech er et kompakt arrangement som bygger mer på kvalitet enn på kvantitet, noe den begrensede tilgangen til utstillerplasser viser.

– Alt handler om elektroniske løsninger for økt fysisk sikkerhet og det er de profesjonelle aktørene vi gjerne vil se på plass i Nova Spektrum 8.-9. mars, uansett om de kommer fra leverandørsiden eller fra sluttkundesiden, sier Deniz Baykal avslutningsvis.

Fotnote: Gratis entrébillett til Sectech Norge får du gjennom å klikke her.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023Mediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: