Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen


Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2023 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Nyheter

2023-03-13

Suksess for Sectech i Norge

Sectech, som ble avsluttet på torsdag, trakk 1607 mennesker til Nova Spektrum i Lillestrøm. Av disse var 1183 besøkende og de øvrige 424 personene representerte de 66 utstillende bedriftene som var tilstede.

Tidvis fullt av besøkere rundt standene på Sectech-dagene i Lillestrøm.

Det var første gang at Sectech Norway ble arrangert med bare ett års mellomrom. Da pandemien førte til at arrangementet ble avlyst i 2021, ble det arrangert i 2022. Med dette 2023-arrangementet er Sectech i rett loop igjen. Neste gang arrangementet finner sted på Nova Spektrum er i 2024.

På det sterke Sectech-arrangementet i Norge i 2022 ble det registrert 1.395 personer, hvorav 980 var besøkende og de øvrige 415 personene representerte de utstillende bedriftene som var tilstede. Så dette arrangementet viste nok en gang at interessen for tekniske løsninger innen fysisk sikkerhet er større enn noen gang.

810 deltakere var påmeldt til seminarene – som var basert på to presentasjoner og seks paneldiskusjoner om sikkerhetsteknologiens muligheter og utfordringer. Flest påmeldte deltakerne hadde paneldiskusjonen "Kan man stole på intelligent video?" (146), etterfulgt av et foredrag av James McHale fra Memoori med tittelen "Trends in the global market for electronic system in physical security market" (137) og paneldiskusjonen "Er ID–håndtering og adgangskontroll i takt med IoT-samfunnets krav til databeskyttelse?” (136)

– I lys av at programmet vårt er veldig nisjet, er det veldig gledelig at så mange deltok på seminarene. Det tyder på at det er stor kunnskapstørst, ikke minst blant sluttkundene som utgjorde en stor del av seminardeltakerne, sier Lennart Alexandrie, utgiver i AR Media International, som var ansvarlig for seminarprogrammet.

Når det gjelder antall besøkende på utstillingen, overgikk årets Sectech forgjengeren i 2022. Da kom det 980 besøkende. I år var det 1183 besøkende.

– I fjor sa jeg at den utgaven av Sectech Norge var den beste noensinne. Men i år ble det enda bedre. Det er bare slik det er, bemerker Deniz Baykal, prosjektleder for Sectech.

– Det føles fantastisk at Sectech hele tiden går fremover ved å øke strømmen av besøkende litt hver gang og at den høye kvaliteten på de besøkende opprettholdes. For det er den forventningen våre utstillere har til oss og som vi må leve opp til, sier hun avslutningsvis.

Sectech er et arrangement som drives og arrangeres av AR Media International og Stockholmsmässan. Neste gang arrangementet arrangeres er 24. – 25. oktober 2023 på Stockholmsmässan.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Detektor International Award 2022


Det bedste fra Sectech KøbenhavnMediapartners:
Aktuell Sikkerhet SecurityWorldMarket


© 2023 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: