Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK

Copenhagen
Forhåndsregistrering
Gjør ditt besøk på Sectech 2023 enklere ved å forhåndsregistrere deg her.

Entré for besøkende
Forhåndsregistrer deg gratis her og skriv ut ditt adgangskort.
Fagmesse (verdi kr. 150).
Barn under 16 år kun i selskap med voksne.
Nyheter

2021-12-13

Web-TV: Utstillerne på Sectech Danmark om markedstrender

Sectech ble arrangert i København den 1-2 desember og Detektor TV var på plass for å høre litt om hvordan de opplevde arrangementet og selvsagt for å prate om generelle trender når det gjelder tekniske sikkerhetsløsninger innen fysisk sikkerhet.


Sectech Danmark 2021 avsluttet en veldig intensiv utstillerhøst, konstaterte Lennart Alexandrie, leder for AR Media International, som også poengterte den utfordringen som oppsto da covid-uroen fikk ny fart og som bland annet ledde til at nye restriksjoner ble innført fra og med 1. desember i Danmark – samme dag som Sectech åpnet – noe som selvsagt påvirket besøksantallet negativt.

– Jeg synes allikevel at vi har fått en bra reaksjon, det har kommet ganske mye folk og våre utstillere mener at det har vært bra kvalitet på de besøkende og det er det viktigste for oss, sier han i videoklippet.

Etterlengtede kundemøter
Gleden av å få treffes igjen var ellers det store temaet for utstillerne og besøkerne, noe videoklippet tydelig viser.

– Det er herlig å få være tilbake på messe igjen og få møte våre kunder, sier Thomas Risager, Country Manager i Vanderbilt.

Fie Andresen, Marketing Specialist hos Hikvision, er enig.

– Vi er veldig glade for å få møte folk og våre kunder igjen etter en lang Korona-periode, sier hun.

Trendspaninger
I videoklippet gir flere ledende representanter fra utstillende selskap sitt syn på hvilke trender som gjelder innenfor de ulike sikkerhetstekniske sektorene. Cybersikkerhet, termiske kamera for perimeter- og brannsikkerhet, flere skyløsninger samt at mobiler brukes stadig mer for adgangskontroll og at håndtering av identiteter blir stadig viktigere er eksempler på trender som nevnes og som det snakkes om.

Medvirkende i videoklippet, i tillegg til ovennevnte personer, er Lars Hansson, Axis Communications, Tonny Frederiksen, Mobotix, Björn Bäck, Westra Security, Magnus Olsson, Seriline og Robert Jansson, Stid.

Skriv ut Skriv ut
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Det bedste fra Sectech København


Höjdpunkterna från Sectech 2021Mediapartners:
SecurityWorldMarket


© 2022 AR Media International AB Privacy policy Sosiale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AV: