Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-10-07

Prosero styrker sin position i hele Norden

I mandags kunne vi fortælle, at sikkerhedskoncernen Prosero, der har hovedsæde i Sverige, har købt Nordjysk Låseteknik i Aalborg. Men det er ikke det eneste opkøb, den hurtigt ekspanderende virksomhed har foretaget her i efteråret. Sidst i september var det Nordland Lås og Sikkerhet i det nordlige Norge, og i denne uge blev købet af den sydfinske virksomhed

Lukkoässä Oy med afdelinger i Lahti og Hollola offentliggjort.


Nogle af medarbejderne i det Prosero-ejede Nordland Lås og Sikkerhet.

Gennem købet af Nordland Lås & Sikkerhet styrker Prosero sin tilstedeværelse i Nordnorge yderligere. Nordland Lås & Sikkerhet blev startet som en familievirksomhed i 1995 og har gennem årene opbygget en stærk position og et meget godt ry i et stort opland i det nordlige Norge.

Virksomheden tilbyder services inden for projektledelse, service og vedligeholdelse og har en bred kompetence inden for låse og adgangssystemer, dørautomatisering, alarmer, dørtelefoni og overvågningssystemer. I de senere år har virksomheden vist god vækst, og udsigterne for fremtiden ser lovende ud med mange attraktive, kommende projekter i en region i vækst. Med langvarige relationer til kunder inden for byggeri, ejendom og offentlig sektor omsatte Nordland Lås & Sikkerhet for 27 millioner kroner i 2020. Virksomheden har 17 medarbejdere, der er baseret på kontorer i Mo i Rana og Bodø, begge med butik begreber.

Attraktiv finsk virksomhed
Sydfinske Lukkoässä Oy med afdelinger i byerne Lahti og Hollola blev grundlagt i 1984 og tilbyder tjenester inden for installation og kommissionering, service og vedligeholdelse og leverer løsninger inden for låse- og adgangssystemer, dørautomatik, porttelefoni, alarmer og kameraovervågning (CCTV).

Selskabet har opbygget en attraktiv markeds-position med tilbagevendende projekter og service-opgaver fra et bredt kundegrundlag med stærke relationer til den offentlige sektor, ejendoms-selskaber og de mange industrier, der er etableret i regionen. Virksomheden har ifølge Prosero udvist en stærk historik med god vækst og lønsomhed i årenes løb, og med baggrund i den nuværende ordrebog og de seneste nyansættelser er fremtidsudsigterne fortsat gode. Selskabet omsatte for 1,3 millioner euro i seneste regnskabsår, har 9 ansatte kontorer i byerne Lahti og Hollola.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: