Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-04-07

Dormakaba får ny CEO

Sikkerhedskoncernen Dormakaba, der har sit hovedsæde i Schweitz, har fået ny CEO, nemlig den 52-årige Sabrina Soussan, der kommer fra Siemens.

Sabrina Soussan er Dormakabas ny CEO.

Sabrina Soussan er pr. 1. april tiltrådt som ny CEO for den tysk-schweiziske sikkerhedskoncern Dormakaba. Hendes forgænger - Riet Cadonau – vil fremover koncentrere sig om sin rolle som bestyrelsesformand.

Sabrina Soussan har en teknisk baggrund med en imponerende historie fra mekanik og luftfart, især når det kommer til rentabel vækst og kundefokus. Hun har global erfaring fra bil-, mobilitets- og byggebranchen og kommer senest fra en rolle som vicedirektør for Siemens Mobility.

- Jeg er beæret over at være den nuværende leder af dette fantastiske firma. Jeg ser frem til at forme fremtiden for sikker, problemfri og bæredygtig adgang med mit team til at understøtte vores kunders behov for bæredygtig udvikling og samtidig yderligere udnytte Dormakabas vækstpotentiale, udtaler Sabrina Soussan.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: