Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
9-10 March, 2022
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2021 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
nyheder

2021-02-09

"Deep learning har taget sikkerheden til et nyt niveau"

Videoovervågning er udviklet fra enkle systemer uden større krav end at kunne se, hvad der er sket, til at systemet leverer fremragende billeder sammen med videoanalyse for lettere og forbedret håndtering.

- Nu bruges "deep learning", som muliggør sikkerhedsfaciliteter med sofistikeret intelligens og effektivitet på et helt nyt niveau, siger Karl Erik Traberg, Global Media & PR Director hos Hikvision.

Hikvisions Acusense-produkter bruges til at integrere klassificeringen af mennesker og køretøjer med bevægelsesdetektering.

Hikvision har nu for første gang gjort "deep learning" tilgængelig for både små og store virksomheder. Med anden generation af Acusense-teknologien og en opgraderet algoritme til "deep learning " bliver resultatet og sikkerheden endnu mere fokuseret og effektiv, siger Karl Erik Traberg.

Forbedret alarmnøjagtighed
De nyeste Hikvision Acusense-enheder er designet med en opgraderet "deep learning" -algoritme, der analyserer videostreams i realtid og klassificerer dem som "mennesker", "køretøjer" eller "andre begivenheder." De, der er markeret som mennesker og køretøjer, genererer alarmer til operatører, mens andre begivenheder såsom regn, dyr eller svajende træer osv. ignoreres. Ifølge Hikvision er resultatet en dramatisk reduktion i falske alarmer - nu med en nøjagtighed på 98 procent.

- På denne måde kan operatører fokusere på, hvad der er relevant og tage handling. Derudover sorteres relevante sekvenser automatisk efter kategorier for lettere søgning, siger Karl Erik Traberg.

Blinkende lys og tovejs taleopkald
Brugere, der er vant til bevægelsesdetektering, vil også sætte pris på funktionerne i Acusense-teknologien, siger Karl Erik Traberg. Hikvisions Acusense-produkter bruges til at integrere klassificeringen af mennesker og køretøjer med bevægelsesdetektering. Når bevægelse detekteres mere specifikt, analyserer systemet, om det er et menneske eller et køretøj, og om der skal genereres en alarm. Så når kunden bruger bevægelsesdetekteringsfunktionen, opnås det samme niveau af alarmnøjagtighed som Hikvisions Acusense-teknologi giver.

Karl Erik Traberg siger, at når der er behov for opmærksomhed i realtid, er der også kameramodeller med blinkende lys og lydadvarsler.

- Så snart en alarm udløses, blinker den indbyggede lampe. Samtidig kan operatørspersonale kommunikere med den person, der udløste alarmen for at bekræfte deres godkendelse takket være den indbyggede højttaler og mikrofon i kameraet, siger han.

De nyeste Acusense-kameraer understøtter også brugerdefinerede lydspor, som kan indspilles forud for forskellige miljøer.

Bedre ydeevne i miljøer med svagt lys
De nyeste Acusense kameralinser er udstyret med en blænde, der når F1.4.

- Denne teknologi tillader mere lys at komme ind i linsen for at optimere billedets lysstyrke og bedre ydeevne i miljøer med svagt lys, siger Karl Erik Traberg.

Han mener, at brugerne vil sætte pris på den effektive håndtering, enten via mobil eller til operatøren, samt at indtrængeren advares af lyde og lette advarsler.

I fabrikker og lokaler kan kamerarondering erstatte vagtrondering takket være den følsomme alarm, der kun udløses af menneskelig aktivitet. Og det samme gælder kontrolcentraler. Acusense-kameraer hjælper med at øge effektiviteten og forbedre arbejdsgangen, ikke kun når man overvåger flere steder samtidigt, men også takket være den hurtige søgefunktion til afspilning og videosøgning, konkluderer Karl Erik Traberg.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2021 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: