Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2020-09-16

Bosch-kameraer med starlight-teknologi

Bosch kameraserier IP 4000i, IP 5000i og IP 6000i har fået nye medlemmer. Med Flexidome IP starlight 5000i og Flexidome IP starlight 5000i IR tilføjes starlight-teknologi til porteføljen.


Bosch supplerer sit kamerasortiment.

Porteføljen tilbyder kameraer i kuppel-, bullet- og boxdesign. Kameraets opløsning kan vælges op til 5 megapixel.

Nu kan man også tilføje strarlight-teknologi til kameraerne. Dette er for at kunne tilbyde en omfattende portefølje, der er i stand til at imødekomme mange kunders forskellige behov. For eksempel til detailhandel eller industri tilbyder Bosch disse kameraløsninger, som kan bruges til både indendørs og udendørs brug samt til både dag- og natovervågning. Flexicome- og Dinion-modellerne er også udstyret til at klare de hårdeste forhold med et kamerahus, der kan modstå både holdbarhed (IK10) og fugtige omgivelser (IP66).

Derudover har kameraerne også en indbygget videoanalyse som standard, som giver mulighed for at bruge videodata til andre formål end bare sikkerhed.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: