Sectech SWEDEN
27-28 Oct, 2021
Stockholmsmässan
Sectech NORWAY
10-11 March, 2021
Norges Varemesse
Velkommen till Sectech i København
Forhåndsregistrering
Gør dit besøg på Sectech 2020 lettere ved at forhåndsregistrere dig her.

Entré for besøgere
Forhåndsregistrér dig gratis her og print din badge.
Fagmesse.
Børn under 16 år kun sammen med voksen.
Søg efter nyheder her:


nyheder

2019-12-03

Hikvision lancerer F&P godkendt tyverialarm

Axhub er Hikvisions ny tyverialarm, der er specielt designet til brug i mindre erhverv, såsom retail, kontorer og private hjem

Hikvisions Axhub Kit

I oktober måned fik Hikvisions Axhub, F&P godkendelse Grade 2, Niveau 40, hvilket gør det muligt at lave en forsikringsgodkendt AIA løsning med Hikvision Axhub.

Axhub’en har 32 trådløse input, som kan tilsluttes magnetkontakter, PIR detekdorer til inde- og udendørsbrug, samt røg-, CO2- eller vandskademeldere. Tilslutningsmulighederne kan indeles i op til fire områder, der individuelt kan styres fra de tilhørende trådløse keypads eller kortlæsere. Som standard kommer Axhub med indbygget LAN/WIFI med GPRS/3G/4G som back up, og som kan tilsluttes en kontrolcentral via CID/SIA protokol.

Nem betjening og alarmnotifikationer ved hændelser

Betjening af Axhub sker via Hikvisions gratis software IVMS4200 eller HikConnect app’en, som er en fælles app til betjening af Hikvisions alarm-, intercom- og TVO-produkter. Det er tilmed muligt at tilslutte op til to TVO-kameraer direkte i Axhub’en.

Tilsluttes Axhub’en et eller flere TVO kameraer, bliver en lagring af en 7 sekunders hændelsesvideo fra det tilknyttede alarmområde mulig, og brugeren vil modtage en alarmnotifikation og en mail. Herudover kan der yderligere linkes op til 30 kameraer til systemet.

Brugervenlig installation og konfiguration

”Axhub’en er en utrolig brugervenlig tyverialarm. Vi har sat fokus på, at installationen og konfigurationen af systemet skal være let forståelig for installatører, der er vant til at arbejde med Hikvisions TVO-kameraer og dertilhørende software”, siger Christian Pedersen, Business Development Manager i Hikvision.

Alle trådløse enheder i Axhub-serien anvender to-vejs kommunikation, hvilket giver bedre sikkerhed og et mindre batteriforbrug i enhederne. De tilhørende input- og output-expandere gør det samtidig muligt at tilslutte kablede enheder eller trække et eller flere relæer til lysstyring og åbning af porte eller låse og lignende.

”Et område der særligt bør fremhæves ved vores Axhub detektor serie, er vores udendørs wireless tri-tech detektorer. Med en kombination af dual-tech og mikrobølgedetektorer, er de utroligt driftsikre og pålidelige, og kan anvendes til en række forskellige formål, såsom sikring af haven, indkørslen eller til sikring af lageret eller måske byggepladsen”, fortsætter Christian Pedersen.

For den præventive virkning tilbyder Hikvision også en udendørs wireless sirene med indbygget flash.

”Alarmmarkedet for små erhverv og private hjem, er nok et af de alarmmarkeder, der er i størst vækst og med størst potentiale. Vi oplever i høj grad, at brugerne går efter løsninger, som er nemme at håndtere, og som kan betjenes fra samme platform eller app som hjemmets eller virksomhedens øvrige sikringskompenenter betjenes fra. Derfor mener vi absolut, at vi har ramt ned i det helt rigtige segment med vores ny Axhub”, afslutter Christian Pedersen.

Udskriv Udskriv      | Send link Send link    |

Udstillereinfo
Entrésponsor
Video
Det bästa från Sectech 2019


Detektor International Award 2019
Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2020 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: