SecurityWorldMarket

23-12-2021

Lagercrantz køber Aras Security

Michael Gelvan, CEO og hovedejer af Aras Security A/S.

Svenske Lagercrantz Group har i dag underskrevet en aftale om at købe det danske selskab Aras Security A/S, herunder det svenske datterselskab Aras Security AB.

Aras er en sikkerhedsvirksomhed og systemudvikler med speciale i kombinerede adgangskontrolsystemer og tyverialarmer, smarte bygninger og digitalisering. Virksomhedens sikkerhedsløsninger er baseret på det åbne og modulære sikkerhedssystem Nox, som Aras har eksklusivitet til på det nordiske marked.

Med hovedaktiviteterne i Danmark har Aras etableret en stærk position i landet og i det sydlige Sverige. Kunderne er hovedsageligt el- og sikkerhedsinstallatører, og virksomhedens sikkerhedsløsninger er installeret i mange forskellige typer organisationer i offentlig og privat drift. Aras har i dag en omsætning på godt 50 MDKK med god lønsomhed.

- Aras er en moderne sikkerhedsvirksomhed, som med Nox som base kombinerer den nyeste teknologi, som giver kunderne frit valg af kortlæsere, biometrilæsere, detektorer og mulighed for specialudviklede applikationer. Med innovative integrationer med kundens øvrige operationer er det muligt for kunderne at vælge mellem de nyeste applikationer. Aras skaber en effektiv sikkerhedsplatform. Det bliver meget spændende at fortsætte med at udvikle Aras i de kommende år, siger Martin Sirvell, Division Manager TecSec.

- Jeg har fulgt Lagercrantz i 20 år og ved, at de vil være en god ejer af Aras Security, som kan understøtte den fortsatte udvikling af vores aktiviteter i Norden og udenfor”, siger Michael Gelvan, CEO og hovedejer af Aras Security A/S.

Aras Security bliver en del af Lagercrantz' Tecsec-division fra januar 2022. Opkøbet forventes at generere et mindre positivt bidrag til Lagercrantz Groups indtjening pr. aktie på årsbasis.



Leverandører
Tilbage til toppen