SecurityWorldMarket
Annonce

an-Ove Nilsson går in som Senior Manager och partner i Cubsec

Säkerhetsföretaget Cubsec har gjort en strategisk rekrytering när tidigare Securitas Sverige-VD:n Jan-Ove Nilsson går in som Senior manager och partner i företaget.

Cubsecs VD Andreas Gyllestrand är mycket nöjd över att få in Jan-Ove Nilsson i verksamheten.

– Vi har haft en 24% tillväxt under 2017 och har en mångårig stabil verksamhet som vi vill utveckla ytterligare kommande år, Jan-Ove har gedigen branscherfarenhet som vi ser ett stort värde i. Tillsammans kan vi lyfta Cubsec ytterligare, säger han.

Jan-Ove Nilson har en lång karriär bakom sig i Securitas. Han rekryterades som väktare till Securitas i Karlskoga sista året i gymnasiet. I början på 1990-talet kom Jan-Ove till Stockholm som vice VD för delar av den svenska verksamheten. Därefter blev han VD för den svenska verksamheten och var under några år även tillika Nordenchef för Securitas. Då anställningen upphörde i Securitas rekryterades Jan-Ove till Tempest Security där anställningen nyligen avslutades.

– Jag har haft möjlighet att följa Cubsec under ett antal år och företaget har en välvårdad kundportfölj med solid plattform. Det faktum att bolaget redan är etablerade i Sveriges större städer och har ett nätverk av samarbetspartner globalt genom sitt medlemskap i Global Securalliance (GSA) gör det extra intressant, kommenterar Jan-Ove Nilson sitt beslut att nu engagera sig i Cubsec.

Cubsec är ett privatägt helsvenskt företag med huvudkontor i Göteborg. Företaget har ca 350 anställda och omsatte cirka 100 miljoner kronor 2017. Företaget erbjuder helhetslösningar där personella säkerhets och trygghetstjänster samverkar med teknik för mätbara resultat. Jan-Ove Nilsson kommer att utgå från regionkontoret i Stockholm. Utöver Jan-Ove Nilson går även företagets mångåriga CFO Martin Carlson in som Partner i ägarbolaget Cubsec Holding.

– Både jag och min mångåriga kompanjon Paolo Cristiani känner att det är rätt tid i bolagets utveckling att välkomna Jan-Ove och Martin som partners. Det kan inte uteslutas att fler strategiska rekryteringar kan komma framöver, Gyllestrand avslutningsvis.

Cubsec grundades i Göteborg 2003 och har verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö. 


Leverandører
Tilbage til toppen