Sectech SWEDEN
21-22 Nov, 2017
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK
2018
SCANDIC COPENHAGEN HOTEL
Søk etter nyheter her:


Sectech nyheter

2017-01-23

Fullbooket Sectech-utstilling i Lillestrøm

Den 15.-16. mars 2017 arrangeres Sectech Norge på Norges Varemesse i Lillestrøm - to intensive dager med fokus på sikkerhetsteknikk i verdensklasse, ifølge arrangøren som melder at interessen for å stille ut har vært svært stor.

Deniz Baykal, AR Media Internationals prosjektsjef for Sectech

–  Med 45 selskap på plass er utstillingen fullbooket siden forrige uke men vi har lykkes i å ta fram et lite område til, dersom noen etternølere dukker opp, sier Deniz Baykal, AR Media Internationals prosjektsjef for Sectech.

Sikkerhetsmessen Sectech Norge har regelmessig blitt arrangert annethvert år siden 2002. I år arrangeres evenementet for første gang i Lillestrøm.

Tidligere har messen blitt arrangert på Oslo Kongressenter og enda tidligere på Radisson Scandinavia Hotel og Radisson Plaza Hotel. 

– At Sectech har flyttet fra Oslo Kongressenter til Norges Varemesse gir mange fordeler, både fra et kommunikativt og logistisk perspektiv er det en klar forbedring, sier Deniz Baykal..

På seminarprogrammet finnes temaet ”Sikkerhet kontra personvern” som handler om sikkerhet og personvern, og om hvordan kameraovervåking, adgangskontroll og databasehåndtering kan brukes på en lovlig måte. “IoT og sikkerhetsmarkedet” er et annet spennende og aktuelt tema.

På Sectech finns også Open Forum der de besøkende kan overvære teknikkbaserte miniseminarer hvor utstillerne presenterer sine løsninger.

Til Sectech inviteres sikkerhetsansvarlige i stat og kommuner samt næringsliv og leverandører av ulike typer – fra konsulenter og systemintegratører til vaktselskap. 

Skriv ut Skriv ut      | Send tips Send tips    |
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Sectech Norge 2017


Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor


© 2016 AR Media International AB ARRANGERES AV: