Sectech SWEDEN
21-22 Nov, 2017
Stockholmsmässan
Sectech DANMARK
2018
SCANDIC COPENHAGEN HOTEL
Søk etter nyheter her:


Sectech nyheter

2016-12-09

Gå ikke glipp av Sectech 2017 i Lillestrøm den 15.-16. mars

Sectech finner sted på Norges Varemesse i Lillestrøm den 15–16 mars.  Utstillingen er allerede 75 prosent fullbooket og forberedelsene for de interessante mini-seminarene er i full gang.


At Sectech har flyttet fra Oslo Kongressenter til Norges Varemesse gir mange fordeler, både fra et kommunikativt og logistisk perspektiv er det en klar forbedring.

På seminarprogrammet finnes temaet ”Sikkerhet kontra personvern” som handler om sikkerhet og personvern, og om hvordan kameraovervåking, adgangskontroll og databasehåndtering kan brukes på en lovlig måte. “IoT og sikkerhetsmarkedet” er et annet spennende og aktuelt tema.

På Sectech finns også Open Forum der de besøkende kan overvære teknikkbaserte miniseminarer hvor utstillerne presenterer sine løsninger.

Til Sectech inviteres sikkerhetsansvarlige i stat og kommuner samt næringsliv og leverandører av ulike typer – fra konsulenter og systemintegratører til vaktselskap.

Sørg for at ditt selskap finnes på plass som utstiller på det viktigste sikkerhetsarrangementet i 2017. Bestill din stand nå.

Skriv ut Skriv ut      | Send tips Send tips    |
| Mer

UTSTILLERINFORMASJON

Entrésponsor
Video
Sectech Norge 2017


Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor


© 2016 AR Media International AB ARRANGERES AV: