Sectech NORWAY
8-9 March, 2023
NOVA Spektrum
Sectech SWEDEN
24-25 Oct, 2023
Stockholmsmässan
Velkommen till Sectech i København





nyheder

2018-01-09

Sectech flytter til Bella Center

Den 7.- 8. november finder sikkerhedsmessen Sectech sted i København for 9. gang. Denne gang vil messen være at finde i nyrenoverede lokaler i Bella Center.

Sectech 2016 på Scandic Copenhagen Hotel tiltrak 1.032 fagfolk.

Den danske udgave af sikkerhedsmessen Sectech har i mange år fundet sted på Scandic Copenhagen Hotel ved Vesterport station og tiltrak sidste gang (i 2016) 1.032 fagfolk.

Men til efteråret vil messen blive afholdt i Bella Center på Amager.

- Scandic Copenhagen Hotel har på mange måder fungeret udmærket i de år, vi har arrangeret Sectech i Danmark, men ikke mindst de utilstrækkelige og dyre parkeringsforhold er blevet et stadig større problem for både udstillere og besøgende. Derfor har vi besluttet at flytte arrangementet til Bella Center, hvor der både er masser af p-pladser og tæt til Metroen, siger Deniz Baykal, projektleder for Sectech.

Hun understreger, at Sectech ikke skal finde sted i den samme hal, som to gange har huset messen Security User Expo, men derimod i et par af de nyligt renoverede B-haller.

Flytningen af Sectech Denmark fra hotelmiljø til et mere passende messemiljø er i tråd med den udvikling, der har fundet sted i både Stockholm og Oslo, hvor Sectech Sverige flyttede fra hotel- til messemiljø allerede i 2005, og Sectech Norge gjorde det samme i 2017.

- Selv om Sectech er og forbliver en kompakt begivenhed, hvor kvantitet ikke er det vigtigste, så vokser messen i de tre skandinaviske hovedstæder. Bersøgstallene stiger støt, og selvfølgelig skal vi gøre arrangementerne så brugervenlige som muligt. Flytningen til Bella Center er en del af denne ambition, siger Deniz Baykal.

- Fremover bliver det lettere at komme dertil med bil, og der er kun få kilometer til lufthavnen samt gode togforbindelser. Og parkeringsafgiften er betydeligt lavere i Bella Center end inde byen, tilføjer hun.

Arrangørerne bag Sectech, nemlig AR Media International og Stockholmsmässan, siger, at selve konceptet ikke ændres, selv om arrangementet finder sted i en messehal.

- Konceptet er stadig små, færdige stande og smalle gange, hvor udstillere og besøgende kommer tæt på hinanden - ligesom tidligere. Desuden vil der være det samme fokus på teknologibaserede produkter og tjenesteydelser, primært inden for kameraovervågning, tyverialarmer, ID- og adgangskontrol, samt forskellige former for integreret sikkerhed, siger Lennart Alexandrie, CEO for AR Media International, som er ansvarlig for seminarprogrammet på Sectech.

- Seminarprogrammet vil dække alt lige fra de muligheder, som kunstig intelligens og deep learning giver, samt hvordan den moderne perimetersikring kan se ud nu, hvor for eksempel droner kan være en trussel eller et sikkerhedsværktøj, fortsætter han.

- Flytningen til Bella Center giver også den fordel, at der nu bliver bedre pladsforhold til præsentation af den prestigefyldte industripris Detektor International Award for siddende middagsgæster i forbindelse med Sectechs sikkerhedsbanket.

- I det store og hele tror jeg, at Sectech fremover bliver et mere komplet arrangement, og jeg ser virkelig frem til den 7. november, når den niende Sectech i København slår dørene op, konkluderer Deniz Baykal.

Udskriv Udskriv

Udstillereinfo
Hovedsponsor
Entrésponsor
Video
Så ser branschen på trenderna inom säkerhetsteknik 2023


Sectech Sverige 2023




Mediapartners:
SecurityWorldMarket Detektor SecurityUser


© 2024 AR Media International AB Privacy policy Sociale medier   Follow us on Twitter    Follow us on Facebook    Follow us on LinkedIn ARRANGERES AF: