SecurityWorldMarket

24.07.2023

F24 Nordics styrker sin markedsposisjon ytterligere i Norden ved å kjøpe Blue Idea

F24 Nordics fortsetter å vokse i Norden gjennom oppkjøpet av Blue Idea ApS, en ledende regional SaaS-leverandør for varslingstjenester.

Selskapet med hovedkontor i Silkeborg, Danmark utvikler og leverer proprietær programvare for varslingstjenester som gjør det mulig å varsle spesifikke kunder, ansatte eller innbyggere raskt gjennom bl.a. SMS.

F24 blir hovedaktør for varslingstjenester i Norden

Med dette oppkjøpet blir F24 den ledende SaaS-leverandøren i Norden innen resiliens.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske Blue Idea velkommen til F24-familien. Med Blue Idea på laget styrker vi vår geografiske dekning i Norden og sikrer en stabil plattform for fortsatt vekst, sier Marius Røstad, administrerende direktør og Vice President Engineering i F24 Nordics AS.

Administrerende direktør og gründer av Blue Idea ApS, Flemming Bøgely, vil fortsette i samme stilling og jobbe innenfor F24.

– Vi er glade for å bli en del av F24. Å være en del av et internasjonalt selskap åpner store muligheter for våre eksisterende kunder og gjør oss i stand til å støtte dem på en helhetlig måte. Alle våre ansatte ser frem til å forme den felles fremtiden i fellesskap, fastslår Flemming Bøgely.

– Vi som F24-gruppe fortsetter vår vekststrategi. Varslingsleverandøren FramWeb som ble en del av F24-gruppen tidlig i 2023, forener nå krefter med Blue Idea. Videre bidrar dette betydelig med å etablere F24 som en ledende leverandør av risiko- og krisekommunikasjon som bidrag til styrket resiliens i Europa, kommenterer Dr. Jörg Rahmer, talsperson for hovedstyret i F24-gruppen.



Leverandører
Tilbake til toppen